Horoscop 16 octombrie. Mai multă prudenţă, mai multă capacitate de discernământ! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 16 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 16 octombrie. BERBEC Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente care te pot face să pierzi bani. Sună prietenii, ca să vezi ce mai fac, nu uita că şi ei au probleme urgente şi facturi de plătit.

TAUR Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Deci, poţi să speri astăzi în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie profesionale, fie sentimentale.

Citește și:

GEMENI O zi bună, care trece repede, aşa sunt lucrurile plăcute. Îndreaptă-ţi atenţia către profesia, meseria ta. Cere ce ţi se cuvine. Dar nu uita ce se cuvine familiei, prietenilor, celor dragi!

RAC În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi avansează pe drumul intereselor tale imediate.

LEU Domeniul avantajat de conjunctura astrologică este cel al comunicării, dar nimeni nu e profet în ţara lui! Dacă ai de convins pe cineva, poate pe mai mulţi, trebuie să fii foarte elocvent!

Citește și:

FECIOARA E bine să ai mai multă ambiţie, dar să nu exagerezi cu efortul spre gloria şi banii altora. Astăzi trebuie să te mobilizezi mai mult, să vrei să te simţi neapărat bine şi ziua trece repede!

BALANŢA Dimineaţa, la serviciu sau acasă, eşti plin de glume şi vesel, dar eşti acceptat pentru că ai haz. La prânz, posibilă schimbare de program, care ascunde ceva, dar, se pare, nimic negativ!

SCORPION Poţi să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţiile.

Citește și:

SĂGETĂTOR Atenţie la unul dintre păcatele tale, vanitatea, astăzi eşti vulnerabil la linguşeală. Şi iei de bun ce spune primul venit! Mai multă prudenţă, mai multă capacitate de discernământ!

CAPRICORN Azi eşti optimist şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă unele griji nefondate, inutile. Tot azi caută să primeşti un răspuns pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult…

VĂRSĂTOR Ai o problemă care te obsedează dar astăzi există o conjunctură favorabilă şi parcă împotriva logicii, printr-o abordare directă şi iscusită poţi avea câştig de cauză, sau să progresezi!

PEŞTI Domeniul favorizat de stele este cel emoţional. Nu te grăbi, nu te repezi, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să faci scenarii complete, planuri bine întocmite, fără să uiţi nimic!