HOROSCOP 16 august: Nu da crezare celor care vor să-ți strice ziua. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Dimineaţa, fie la serviciu, fie în vacanţă, întâlneşti unele greutăţi. Eşti surprins, nu te aşteptai. Însă, este o situaţie obiectivă, concentrează-te, nu te grăbi şi aşa poţi găsi soluţia!

TAUR Nu da crezare celor care vor să-ți strice ziua liberă. Trebuie sa verifici personal şi să nu te bazezi pe alţii. In rest, ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe fructe!

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

GEMENI O zi liniştită în care te gândeşti la toamnă. Adică la cheltuielile pentru începutul şcolii, la conserve, la căldura pentru iarna… şi totuşi, ciclicitatea vieţii iţi dă sigurantă!

RAC Ai un umor schimbător. Aşa e şi ziua. Oferă-ţi un catharsis: cumpărături, o îngheţată bună, o cafea scumpă! Singurătatea în aglomeraţie, specialitatea ta, te apasă mai mult în zilele de vineri!

LEU Zi bună doar pentru unii lei. Pui accentul pe domeniul social, încerci să obţii un consens avantajos pentru tine. Dieta pe care ai stabilit-o este mai mult în mintea ta, decât în farfurie!

FECIOARĂ Întâlniri plăcute, persoane interesante la orizont. Conjunctura bună o mai ai și astăzi, deci nu pierde timpul. Eşti contrariat şi stresat de anumite veşti, dar le dai prea mare importanţă!

BALANŢĂ Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu condiţionat. Ieşi la plimbare şi bârfeşte şi tu cu cine are chef de tine.

SCORPION Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Eşti surprins de o atitudine. Analizează-ţi gândurile, vezi dacă e în interesul tău, sau dacă simţi că pierzi timpul!

SĂGETĂTOR Astăzi ai nevoie de o bună gimnastică a minţii şi a trupului. Ai adunat multe frustrări, ai muncit mult, dar împrăştierea, confuzia şi lipsa de efort concentrat nu te-au slujit deloc.

CAPRICORN O zi frumoasă, o zi plăcută! O privire, un gest de tandreţe, mici nimicuri care te fac să te simţi atât de bine. Pe de altă parte ai o bună dispoziţie ca să aduci pacea şi armonia în anturaj!

VĂRSĂTOR Ziua începe foarte bine, dar apoi o ia pe arătură! Eşti pus în faţa unor probleme, probabil în familie, sau cu prietenii. Pot să fie doar situaţii frivole de distracţie, nimic serios!

PEŞTI Nu îţi plac situaţiile neclare şi faci tot ceea ce depinde de tine ca să ai legături cinstite şi sincere. Şi azi îţi respecţi principiile, dar nu uita că în dragoste orice lovitură e permisă!