HOROSCOP 15 august: Azi ai o zi vesela, cu multă lume în jur, te relaxezi şi faci planuri

BERBEC Astăzi nu este bine să faci declaraţii complicate, dar nici să devii prea sentimental. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante profesionale. Nu uita de onomastica unor prieteni!

TAUR Eşti tensionat. Mintea ta întoarce pe toate feţele lucruri deja rezolvate, dar de care eşti nemulţumit. Mereu nemulţumit. Starea aceasta nu este sănătoasă, destinde-te, e sărbătoare!

GEMENI Stai cât mai mult in aer curat, plimba-te şi fă puțin sport. Mintea ta are nevoie să se reseteze, să descarce energiile psihice negative. Sau participă cu entuziasm la sărbătoarea Măriilor!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC Bănuitor cum eşti, vezi comploturi peste tot. Azi nu ţi se pun scobitori în pâine, nici sare în cafea. Complotul este făcut de o alinaţă de Mării şi Mariani, care te invită la petrecere!

LEU Azi ai ceva! Eşti nervos… nu te cheamă Maria sau Marian? Nicio problemă, eşti în zodia zilei tale de naştere! Zâmbeşte şi participă la onomastici! Nu ai timp de enervări fără motiv!

FECIOARĂ Ai inţeles, în sfarşit, că trebuie să faci efort pentru a ţine pe cineva drag lânga tine. Si nu ar trebui să fie greu. Astăzi norocul iţi surâde din plin, dar nu uita de Mării şi Marini!

BALANŢĂ Eşti câştigator pentru ceva, ceva mic, sau ceva mare. Eforurile din ultimul timp încep să se vadă. Poti merge la cumpărături pentru mici cadouri destinate Măriilor din anturajul tau.

SCORPION În casa ta, în familia ta ai mai multe sarbatorite/sarbatoriţi. Dacă nu ai cumparat încă cadouri, stelele îţi dau un sfat: cumpără flori şi dulcuri, îngheţată şi mici nimicuri lucioase!

SĂGETĂTOR Azi te hotăraşti sa accepţi că îţi trebuie o schimbare. De mâine o vei lua de la capăt, ai un plan, ai un scop, astrele încep să se uite mai atent la tine. Ai tot ce trebuie ca să reuşeşti!

CAPRICORN Perioada ta de odihnă se continuă, te refaci pentru eforul pe care îl anticipezi. Azi ai o zi vesela, cu multă lume în jur, te relaxezi şi faci planuri. Petrecere frumoasă de Sf. Maria!

VĂRSĂTOR Poate pleci la drum, sau te pregăteşti de plecare. Vezi cum te îmbraci şi ce iei cu tine. Atenţie, faci eforturi prea mari pentru vremea asta toridă! Nu uita de felicitări pentru Mării!

PEŞTI Te zbaţi să înţelegi ce se întamplă şi ai frustrari, ba chiar griji. Ziua îţi aduce unele răspunsuri, posibili colaboratori şi o invitaţie la o onomastică. Va fi bine, oricum, ai încredere!