Horoscop 14 octombrie. O zi favorabilă, pentru că eşti în stare să ieşi din situaţiile mai delicate pe care le întâlneşti. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 14 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 14 octombrie. BERBEC Aspecte bune. Ai nevoie de linişte ca să poţi lua o decizie sentimentală, dar eşti deranjat, poate chiar de un animăluţ răsfăţat. Concentrează-te, zâmbeşte cu calm şi mângâie necuvântătorul!

TAUR Dimineaţa pare să fie liniştită, chiar plăcută. Poţi folosi ziua aceasta de început de săptămână ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru toamnă-iarnă!

Citește și:

GEMENI Conjunctura este bună în domeniul sentimental. Nu te lăsa purtat de capriciile anturajului, mai ales ale copiilor. Fii bun, blând, dar ferm! Unele persoane au probleme cu discernământul!

RAC Îţi este cerută părerea. Se poate să fie vorba despre un aspect profesional. Nu tăia firul în patru, mai ales nu te pierde în detalii, spune scurt, competent şi concis despre ce este vorba.

Horoscop 14 octombrie

LEU O zi favorabilă, pentru că eşti în stare să ieşi din situaţiile mai delicate pe care le întâlneşti. Totuşi, încearcă să discuţi mai mult, să afli interesele şi motivările celor din jur.

Citește și:

FECIOARA Nu tot ce este mai nou, este şi mai bun. Astăzi nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Cineva din anturaj, familie, nu are o zi bună, menajează-l!

BALANŢA O zi favorabilă în domeniul relaţiilor sentimentale, a cuplului, a familiei. Potenţialul tău de răbdare şi armonie poate fi folosit pentru rezolvarea unei probleme în casă, în gospodărie.

SCORPION Tot ceea ce începi astăzi este avantajat de conjunctura astrologică. Aspectele favorizează în special domeniile legate de casă dar, mai ales, de preferinţele tale, de modul tău de viaţă.

Citește și:

SĂGETĂTOR Dimineaţa tragi de tine, iar vremea monotonă te adoarme şi mai mult. O veste te trezeşte brusc pentru că este ceea ce te interesează. Comunică clar ceea ce doreşti de la cei din jur!

CAPRICORN Aspecte favorabile legate de domeniul emoţional. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană din trecutul tău. Zi de realizări profesionale, sau financiare.

VĂRSĂTOR Azi te-ai decis să faci lucrurile să se mişte. Norocul e de partea ta. Poţi să rezolvi în mod convenabil câte ceva din grijile tale. Dar grijile tale nu corespund cu sarcinile de serviciu!

PEŞTI Eşti suprins favorabil de atitudinea persoanelor din jurul tău. Este chiar o surpriză climatul politicos şi cordial, profesionist şi competent. Apoi îţi dai seamă că au mare nevoie de tine…