HOROSCOP 14 august: Ce zodie are astăzi PROBLEME

BERBEC Azi te invadează îndoiala şi nesiguranţa, lucru rar la tine. Dar, păstrează-ţi calmul şi umorul, mai ales în familie. Nu cheltui mult, un preţ mare nu înseamnă neapărat şi o calitate bună!

TAUR Zilele nefaste s-au terminat, ce a fost mai rău a trecut! Dar este dificil să ai o minte rece pe căldura asta. În plus ai şi de calmat şi de risipit geloziile partenerului, dacă eşti duo.

GEMENI Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii, sau la trafic, în general. Iţi place această zi densă, te simţi apt pentru orice fel de confruntare, pe care nu o poţi evita!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC Trebuie să continui, pentru că întâmplarea din trecutul apropiat nu a fost opera ta. Aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi!

LEU Zi bună, favorabilă alianţelor şi înţelegerilor. Adună lângă tine persoane competente şi bine intenţionate. Sigur, dacă ai de unde să alegi! Dacă nu, găseşte un baobab cu multă umbră şi…

FECIOARĂ Aspecte amestecate, evită confuziile şi datele greşite, mai ales în analiză. Nativii din Fecioară sunt buni analişti, neîntrecuţi la detalii – dar nu pierde din calcul scopul strategic!

BALANŢĂ Încearcă să găseşti azi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective Saturn şi Uranus, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

SCORPION Îţi focalizezi atenţia către domenii care pot aduce rezultate imediate. Ai nevoie de un succes, de confirmarea valorii tale atât faţă de tine, dar, mai ales, în ochii celor dragi, familiei.

SĂGETĂTOR Eşti enervat! Cum plăteşti o factură, apare alta! Şi partenerul îţi face probleme, consideri că este influenţată negativ de familia ei, de prieteni. Încearcă să lămureşti situaţia!

CAPRICORN Situaţiile care se edifică în jurul tău nu corespund chiar exact dorinţelor tale. Merge, dacă eşti în vacanţă, fii atent dacă eşti la serviciu! Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte!

VĂRSĂTOR Controleză exgerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Cei pe care îi întâlneşti astăzi par că sunt binevoitori faţă de interesele tale startegice.

PEŞTI Prinzi puteri şi eşti constructiv alături de cei dragi. Starea de bine te cuprinde şi nu mai simţi atât de tare rigorile verii. În duo sau familist, azi preţuieşti loialitatea şi iubirea!