HOROSCOP 13 septembrie. Cât de GHINIONIȘTI sunt astăzi nativii din zodia CAPRICORN. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 13 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Vineri, 13, nu prea ai spor! Oferă-ţi o pauză. Poate la o prăjitură, cu o prietenă şi cu amintiri plăcute. Seară confortabilă, poate la un film nou, sau la o vorbă cu familia sau prietenii.

TAUR Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăti bine, ca să te simţi bine. Astăzi nu fii zgârcit degeaba, trebuie sa te îngrijeşti şi să te îmbraci bine. Nu pleca la drum lung!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Informaţiile primite de tine au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să tragi foloasele care te avantajează. Însă, astăzi şi mereu, nu amesteca plăcutul cu utilul!

RAC Ca rezultat la efortului trecut şi al hărniciei tale, astăzi ai o veste bună despre o posibilă îmbunătăţire a statutului tău la serviciu. Sau o veste bună despre familie, rude, prieteni.

LEU Există un procent mare de imperialism leonian în caracterul tău, dar astăzi, vineri, 13, trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi anturajul, fără să dai dovadă de totalitarism.

FECIOARĂ Astăzi ai ceva de sărbătorit, poate ziua de naştere, stelele au fost bune cu tine, aşa că s-au hotărît să-ti îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde poţi să te distrezi foarte bine!

BALANŢĂ Eşti prea obosit la sfârşitul săptămânii de lucru şi este vineri, 13! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poți găsi soluţia optimă la problemele tale.

SCORPION Saturn, retrograd, în Capricorn, pe lânga o oarecare întarziere generală, îţi aduce azi posibilitatea rezolvării unei probleme de familie ce nu putea fi soluţionată până acum.

SĂGETĂTOR Îţi multiplici eforturile ca să găseşti noi piste, direcţii interesante de dezvoltare. Atât în domeniul profesional, cât şi în cel sentimental. Înregistrezi întârzieri care te îngrijorează!

CAPRICORN Nu te încărca, nu-ţi schimba programul, cu banalităţi, cu lucruri neimportante, consumatoare doar de timp şi resurse. Nimeni nu te ajută dacă nu primeşte ceva în schimb, măcar o mulţumire!

VĂRSĂTOR Astăzi, nu mai bate atât lumea la cap şi partenerul de viaţă în special. Au şi ei limita lor de suportabilitate! Când vrei, poţi să fii încântător şi nimeni nu-ţi rezistă. E vineri, 13!

PEŞTI Ambiţiile şi proiectele tale sunt pe drumul critic. Dar nu schimba nimic, concretizarea planurilor tale se poate face prin metodele şi procedeele obişnuite. Trebuie, doar, să mai ai răbdare!