Horoscop 12 decembrie. Zodia care are o zi perfectă. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 12 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 12 decembrie. BERBEC Domeniul sentimental e bine aspectat, aşa că poţi organiza o seară plăcută. Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate.
Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că eşti ascultat şi apreciat!

TAUR Dacă depinde de tine, amână orice hotărâre importantă, mai ales dacă e în legătură cu planurile tale de vacanţă de Crăciun. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Seară culturală!

Horoscop 12 decembrie. Conjunctura te avantajează

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii, specialitatea ta zodiacală! Atenţie la presă şi la net, poţi avea unele date de excepţie. Nu le ignora sau pierde!

RAC Trebuie să împarţi ziua în două: la serviciu, la şcoală, unde activezi, să vorbeşti mai mult şi să lămureşti lucrurile, acasă să asculţi mai mult şi să fii de acord cu ceea ce ţi se propune!

LEU Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă asupra problemei. Mai caută puţin şi poţi găsi persoana!

FECIOARĂ Azi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre nativi pot realiza ceea ce îşi propun, cel puţin statistic vorbind.

BALANŢĂ Configuraţia astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi!

SCORPION Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei din jur, dacă merită, concentrează-te cu entuziasm şi optimism pe ceea ce ai de făcut. Domeniul sentimental este astăzi bine aspectat de conjunctură.

SĂGETĂTOR Astăzi persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special alţi Săgetători şi Gemenii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ.

CAPRICORN Dimineaţa este mai aglomerată, dar seara pare relaxantă şi distractivă. Ai nevoie de ajutor, dar nu vrei să te încarci cu obligaţii. Şi aşa este bine, ştie dreapta ce face stânga!

VĂRSĂTOR Energia ta nativă o poţi folosi astăzi pentru organizarea vieţii de familie, de cuplu, acest domeniu fiind favorizat de conjunctură. Stabileşte programul de Crăciun şi obţine consensul.

PEŞTI Ai făcut unele economii sau aştepţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Stelele te sfătuiesc să împarţi suma în două, o parte pentru casă, alta pentru Crăciun.