HOROSCOP 12 august: O zi în care mai faci un pas spre succes. Pluton, mereu în zodie. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru LUNI potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Azi nu pierzi timpul şi reuşeşti să te aflii pe fluxul principal, fie la muncă, fie în vacanţă, ca să nu pierzi oportunităţile. Atenţie, drumul vieţii tale se pregăteşte de un viraj strâns!

TAUR Ai talent, nu glumă! Cu Uranus în zodie, reuşeşti să amesteci savant adevărul cu minciună şi să-ţi promovezi interesele tale, pe care le consideri neglijate de alţii. Dar, nu exagera!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Banii şi amorul pot convieţui dacă eşti prudent şi… nu cheltuieşti mult! Astăzi relaţiile tale sentimentale te influenţează în alegeri, în unele decizii. Nu pleca la drum lung, pe seară!

RAC Micșorează timpul de stat la soare şi efortul prea mare, în vacanţă. Relaxează-te şi oferă-ţi o siestă sud-americană, dacă eşti la serviciu. Odihna este temeiul sănătăţii, spunea Esculap.

LEU Conjunctura indică să încerci să te ocupi mai mult de tine, tratamente cosmetice şi de întreţinere, dietă, sport. Trebuie să fii mereu în formă, să ai energie, chiar dacă este foarte cald!

FECIOARĂ Astăzi pui în valoare două calităţi ale zodiei: sinceritatea şi hărnicia. Astfel, perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, familia, prietenii.

BALANŢĂ Eşti pe aceiaşi lungime de undă cu familia sau partenerul, în duo. Dacă eşti la serviciu trebuie să te organizezi, ai o mulţime de lucruri de făcut, chiar dacă este foarte cald!

SCORPION Graţie unei gândiri reci şi a unei întâmplări fericite ai suficienţi bani ca să pleci în vacanţă, sau să rezolvi problemele cu aerul condiţionat, dacă eşti acasă. Veşti bune de departe!

SĂGETĂTOR Azi ai impresia că nu te faci înţeles. Eşti sub semnul discuţiilor neterminate, comunicarea suferă. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Încercă să fii scurt, telegrafic!

CAPRICORN O zi în care mai faci un pas spre succes. Pluton, mereu în zodie, te ajută să-ţi regenerezi energia psihică, să ai noroc la afaceri şi bani şi să ajungi, încet-încet, în rândul plutocraţilor!

VĂRSĂTOR Peisajul tău social este în schimbare, persoane şi poziţii inaccesibile, până astăzi, pot deveni ţinte de cucerit. Reuşeşti să faci alianţe bune, iar în duo, o comunitate finaciară reuşită!

PEŞTI Ambiţiile tale te fac să duci bătălii grele. Dar nu uita niciodată de planul “B”, soluţia de rezervă. Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes. Elementul surpriză!