Horoscop 11 octombri. „Dragostea este un lucru foarte mare”. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 11 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC O parte din zodie se pregăteşte pentru cumpărături. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută.

TAURUL Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales.

Citește și:

GEMENI Te poţi consola cu proverbul „numai cine nu munceşte nu greşeşte”. Este o scuză bună pentru ziua de azi când scapi aproape orice din mână. Cei neîndemânatici au, însă, noroc la dragoste!

Zodii 11 octombrie: Racii au probleme în dragoste?

RAC „Dragostea este un lucru foarte mare”, o întâlnire neaşteptată îţi aduce amintiri dulci-amare şi regrete târzii. Este prea târziu? Poate că da, poate că nu, dar eşti dator să încerci!

LEU Totul pare că merge bine! Fie ca este vorba de serviciu, fie de cămin. Dar… În viaţa ta există întotdeauna un “dar” care azi apare ca ceva din trecut, fie o amintire, fie o persoană!

Citește și:

FECIOARĂ Domeniul sentimental e avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu şi cu cei de acasă! Nu uita că politeţea şi solidaritatea sunt dintre calităţile tale.

Horoscop 11 octombrie: Balanțele sunt astăzi calmi și activi!

BALANŢĂ Totodată mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat, vinerea, cu sarcini suplimentare…

SCORPION Azi nu te lăsa influenţat şi impresionat. Continuă pregătirile şi programul pentru weekend aşa cum l-ai stabilit. Mai multă responsabilitate nu a stricat nimănui, iar familia ta e pe primul loc!

Citește și:

SĂGETĂTOR Atenţie la bani, cum și pe ce îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Banul este ochiul dracului, dacă nu-l stăpâneşti, el te conduce!

CAPRICORN Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig.

VĂRSĂTOR Cumpărături de vineri. Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul tău. Ai probleme cu banii. Toate s-au scumpit pe nesimţite. Trebuie să renunţi la ceva şi nu ştii la ce… dă cu banul!

PEŞTI Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie neapărat, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Treburi de vineri!