Horoscop 11 noiembrie. Zodia cu cele mai mari probleme de personalitate. Trebuie să fie foarte atent

BERBEC Început de săptămână liniştit. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva azi unele situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes!

TAUR Azi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încearcă să nu împrumuţi bani sau obiecte!

GEMENI Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, mai ales cele scurte.

Citește și:

RAC În ceea ce priveşte meseria sau profesia ta, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, fii foarte atent şi nu pierde timpul!

LEU Astăzi eşti plăcut surprins de sprijinul celor din jur, al anturajului! Mai toţi colegii răspund “prezent!” la apelul tău pentru rezolvarea unor probleme nu prea plăcute la serviciu.

FECIOARA Stelele îţi indică: trebuie să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu anotimpul rece. Nu face şi nu primi vizite, însă socializează pe net sau vorbeşte la mobil!

Citește și:

BALANŢA Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi serviciului, relaţiilor cu ierarhia şi cu colegii tăi! Nu pleca la drum!

Horoscop 11 noiembrie. Zodia cu cele mai mari probleme de personalitate. Trebuie să fie foarte atent

SCORPION Conjunctura stelară arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un semn de foc te poate ajuta astăzi foarte mult.

SĂGETĂTOR O zi ca cea de azi ai vrea să ai mai multe! Te simţi bine, în formă, optimist şi poţi să faci faţă uşor problemelor şi încercărilor zilnice. Zâmbeşte, vorbeşte puţin şi ascultă mai mult!

Citește și:

CAPRICORN În mijlocul unui carusel ameţitor, care este viaţa ta cotidiană, în ziua de azi găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de competenţă profesională. O zi plăcută, bine aspectată.

VĂRSĂTOR Astăzi ai o atitudine inspirată. Dar şi rebelă. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii de serviciu, sau de promisiunile făcute într-o relaţie.

PEŞTI Se pare că azi eşti prea încăpăţânat, după părerea anturajului. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună.