Horoscop 11 decembrie. Încearcă să-ţi păstrezi calmul. Trebuie să dai dovadă de diplomaţie. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 11 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Astăzi nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale

Horoscop 11 decembrie. BERBEC Încearcă să-ţi păstrezi calmul. Trebuie să dai dovadă de diplomaţie. Astăzi eşti puţin prea încăpăţânat, după părerea anturajului, aşa că mai fă şi unele compromisuri, aşa, din joacă!

TAUR Mai multă atenţie! Trebuie să te ocupi de anturajul apropiat, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Nu lasa situaţia să-ţi scape de sub control!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

Horoscop 11 decembrie.  GEMENI Astăzi, evenimente păguboase şi oameni mediocri, sau numai stupizi, te atrag în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul cu graţie, te enervezi, pentru că timpul înseamnă bani!

RAC Astăzi nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale. Conjunctura arată că poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar nu sunt indicate legăturile cu semnele de apă si pământ.

LEU O zi densă, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu siguranţă despre vacanţa de Crăciun şi Anul Nou.

Horoscop 11 decembrie. FECIOARA Eşti gânditor şi nostalgic. Dar astăzi trebuie să te aduni, ai multe de rezolvat, însă amintirile nu te mobilizează! O să ai destul timp de stat pe net în vacanţa de Crăciun. Ai răbdare!

BALANŢA Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Veşti bune. Zi favorabilă relaţiilor umane, discuţiilor liniştite şi plăcute.

SCORPION Te simţi în formă, cu sufletul vindecat şi cu poftă de viaţă. O oarecare presiune, cu sursă din partea familiei, sau a prietenilor, a celor dragi şi apropiaţi. Poţi să le faci pe plac!

SĂGETĂTOR Astăzi realizezi că au trecut şocurile şi trăirile intense, acum e loc de relaxare şi puţină reflecţie. De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie doar să aştepţi momentul potrivit…

CAPRICORN Pluton bine aspectat din zodie îţi măreşte capacitatea de erfort, fie că e vorba de probleme de serviciu, fie de relaţii sentimentale. Azi eşti avantajat în ceea ce priveşte relaţiile umane.

Horoscop 11 decembrie. VĂRSĂTOR Poţi să ai o zi liniştită. Sau, poţi hotărî altfel! Liberul arbitru este astăzi stăpânul destinului! În general, viaţa noastră este compusă din suma alegerilor şi deciziilor noastre!

PEŞTI Dragostea pare că pluteşte peste tot! Un ocean de amor… Chiar dacă nu ştii să înoţi este bine să încerci să devii aidoma zeilor! Pentru că dragostea înalţă, înalţă, înalţă… până în Olimp!