HOROSCOP 10 septembrie: Nu te lăsa purtat de vorbe! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru  marți, 10 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Ai probleme ca să acoperi facturile. Adică, ai probleme cu banii. Tu, însă, ca un Berbec isteţ, trebuie să foloseşti cu iscusinţă resursele de la părinţi, fraţi, surori, unchi, mătuşi…

TAUR Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuiesc, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Nu pleca la drum lung!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI O parte din zodie se pregăteşte pentru toamnă, şcoală, murături. Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută.

RAC O zi mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr.

LEU Astăzi ai o bună perspectivă, “vezi departe”, parcă ai avea darul clarviziunii, aşa de rar. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la sericiu cât şi acasă!

FECIOARĂ Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi plină de pasiune, aşa că poţi profita. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că pari a fi într-o stare senină şi echilibrată.

BALANŢĂ Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prieteni, sau de la colegi. Stelele zic să continui pe drumul tău, fie că eşti la serviciu, sau acasă!

SCORPION Nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi este necesar.

SĂGETĂTOR Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig.

CAPRICORN Zilele grele au rămas în trecut. Astăzi te descurci. Sunt şi unele oportunităţi, nu le lăsa să-ţi scape! Fii mai detaşat, mai relaxat, în interiorul tău eşti tensionat şi asta se simte!

VĂRSĂTOR Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de foc, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Seară culturală.

PEŞTI Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales!