Horoscop 1 octombrie. Zodia care are de trecut un prag extrem de important

BERBEC Crezi că cineva te nedreptăţeşte şi ai dreptate. Motivul e invidia şi nu prea ai cum să lupţi cu aşa ceva. Păstrează-ţi calmul şi continuă. Până la urmă vor recunoaşte că eşti cel mai tare!

TAUR De la o vreme eşti nemulţumit şi nu eşti tu acela… ba nici energie nu ai. Îţi spui ca nu mai poţi, că nu mai vrei ploaie, că ai nevoie de plimbare, soare, muzică şi distracţie. La vară…

GEMENI Eşti cam nehotărât şi nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie, pentru o decizie importantă. Si stelele cred că trebuie să te mai gândeşti şi să vezi dacă e bine pentru viitorul tău.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC Dacă ai, sau nu ai încredere în familie şi prieteni, aproape nu contează. Deşi crezi că te vei descurca singur într-o problemă, e scris în stele că nu vei putea fără ajutorul celor apropiaţi.

LEU Eşti pe cale să culegi roadele unei intrigi pe care ai plănuit-o de mult. Numai că nu iese chiar cum vrei tu şi va trebui să mai munceşti. Bine este că te recunosc de “şef”, până la urmă!

FECIOARA Este o zi monotonă şi ploioasă de toamnă şi în sufletul tău. Ai dori să te simţi răsfăţat şi iubit, măcar de câţiva, dacă nu de toată lumea! Uită-te bine, asta fac cei care te iubesc…

BALANŢA Aniversarea nu-ţi aduce bucurie, doar tu ştii de ce… Prietenii şi familia îţi spun că arăţi mai tânar şi mai proaspăt ca niciodată şi că poţi concura la orice show tv. Tu simţi altceva…

SCORPION Zgârcenia care te încearcă este sigur păguboasă pe termen lung. Ce câştigi prin tandreţe, pierzi din cauză că eşti zgârie-brânză! Si chiar nu ai motive, câştigurile tale par foarte bune!

SĂGETĂTOR Azi te întrebi unde ai greşit de te părăsesc prietenii. Poate ai fost prea exigent, prea pisălog şi chiar prea cinic uneori. Relazează-te, lucrurile vor merge bine şi fără „prieteni”!

CAPRICORN Ai de trecut un prag de care depinde câti bani vei câştiga în continuare. Bazează-te pe instinct, fii calm, zâmbitor şi competent şi vei câştiga poziţia pe care ţi-o doreşti. E de bine!

VĂRSĂTOR Astăzi ştii să păstrezi zâmbetul pe buze şi o atmosferă elegantă în orice împrejurare. Cei din jur îţi apreciază efortul de a te purta corect şi politicos şi te sprijină în demersul tău.

PEŞTI Vrei să câştigi ceva, poate în registrul sentimental, dar depinde de tine să ai succes şi să nu dai naştere la bârfe. Reuşita este aproape sigura, condiţile sunt însă răbdarea şi discreţia.