Horoscop 1 noiembrie. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 1 noiembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 1 noiembrie!

BERBEC O zi liniştită de vineri, în care te gândeşti la iarnă. Adică la cheltuielile pentru sărbători, la cizme, la combustibilul pentru iarna – şi totuşi, ciclicitatea vieţii îţi dă optimism!

TAUR Nu da crezare celor care vor să-ti strice ziua cu veşti proaste. Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii. Ai grijă ce manânci, mai puţin zahăr, mai bine deloc și evită alcoolul.

Citește și:

GEMENI Astăzi ai mai multă încredere în competenţele tale. Nu că ai fi timid, dar uneori te laşi amăgit de aventurile vieţii. Faci proiecte de weekend, dar le schimbi mereu. Mai multă stabilitate!

RAC Analizează unde nu ai dat atenţie detaliilor si convoacă familia. Puteţi stabili împreună programul de weekend şi poţi aduce vorba şi dspre problemele tale. Unde-s mulţi, puterea creşte!

LEU Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult!

Citește și:

FECIOARA Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă, cum se spune. Ar fi cazul să dai nişte telefoane şi să lămureşti lucrurile înainte să ajungi subiect de tabloid!

BALANŢA Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul!

SCORPION Dacă repari ceva în casă, trebuie să suprveghezi lucrările, ca să nu ai surprize. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu ştii ce să faci. Ieşi la plimbare şi filosofeză cu cine are chef de tine!

Citește și:

SĂGETĂTOR Astăzi ai noroc! Fie că este vorba despre serviciu, profesie, meserie sau domeniul sentimental, ai multe şanse să îndeplineşti ce ţi-ai propus. Sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe!

CAPRICORN Ai o dispoziţie de… vineri! Şi o posibilă migrenă. Remediul: ia-ţi familia sau prietenii şi ieşiti la aer. Şi un mall e bun, un film de aventuri, sau o comedie şi o cină cu arome exotice.

VĂRSĂTOR Ai adunat multe frustrări, ai muncit mult, dar împrăştierea şi lipsa de efort concentrat, te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o bună gimnastică a minţii şi a trupului!

PEŞTI Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda şi fă ordine, poți găsi şi oameni de bună-credinţă, la care nu te-ai gândit până acum!