HOROSCOP: 1 august: atenţie la posibilele interpretari greşite făcute de semnele de foc şi apă. Profesorul Radu Ștefănescu vă oferă cele mai bune recomandări și sfaturi ale acestei zile pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC Venus îţi conferă carismă şi putere de seducţie. Solo fiind, poţi să faci noi cuceriri, iar duo, partenerul nu-ţi rezistă în faţa dorinţelor. O zi în care prevalezi, în vacanţă, sau, acasă !

TAUR Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă propriu zodiei lui Venus. Nu-ţi fie teamă, nu sunt de aşteptat schimbări majore! Gospodăreşte bine banii pentru familie şi vacanţă.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Cu energia amplificată, nu îţi mai găseşti locul. Neastâmpărul tău poate avea şi o latură pzitivă dacă încerci să întorci unele situaţii în favoarea intereselor tale. Ideile nu îţi lipsesc!

RAC Aspecte bune pe semnele de apă, aşa că şi tu tragi un oarecare folos! Ai un moment de sinceritate, indicat de Jupiter şi poţi să deblochezi anumite situaţii aflate de ceva timp în criză.

LEU O zi plăcută în care legendara ta capacitate de a place, râsul tău puternic, seducţia ta, ei bine, toate acestea te fac de neînlocuit pe plajă, sau la serviciu. Mai ales la locul tău de muncă!

FECIOARĂ Până la mijlocul lunii august, cu o conjunctură bună, eşti avantajat în domeniul sentimental. Eşti mai dornic de distracţie decât de obicei şi nu ţi-e capul la lucruri importante, serioase!

BALANŢĂ Conjunctura complexă arată că azi nu menajezi pe nimeni, ostili, sau prieteni! Armonia şi blândeţea te caracterizează, dar nu şi când alţii se folosesc de tine şi nici măcar nu mulţumesc!

SCORPION Astăzi ai darul vorbirii, al discursului inspirat. Eşti optimist şi binevoitor. Şi intelectul este în formă! O zi favorabilă, deci, concentrează-te pe promovarea intereselor tale imediate!

SĂGETĂTOR Eşti foarte zâmbitor, dar şi distrat. În vara asta ţi-ai propus o multime de lucruri de facut şi iată, a început luna august! Timpul pare că nu mai ajunge, aşa că trebuie să te organizezi!

CAPRICORN Raporturi foarte bune cu semnele de pământ şi aer, dar atenţie la posibilele interpretari greşite făcute de semnele de foc şi apă. Sănătatea este bună şi nici banii nu sunt foarte puţini!

VĂRSĂTOR Astăzi ţi-e greu să găseşti echilibrul afectiv. Ai tendinţa să nu tolerezi nimic. Foarte bine, dacă nici tu nu ai nimic să-ţi reproşezi… Dar ştii bine că trebuie să cazi la un compromis!

PEŞTI Ziua îţi aduce o apreciere corectă şi fără iluzii a vieţii tale sentimentale. Solo, încerci din nou în agenda mobilului, în duo încerci să implici mai mult partenerul în problemele comune…