HOROSCOP 05 septembrie: Zodia care are o zi perfectă în ceea ce priveşte domeniul sentimental

BERBEC Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel poți avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor.

TAUR Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar verifică-le cu multă grijă! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental.

GEMENI Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional este astăzi bine aspectat.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

RAC Ceva legat de o reglementare legală – aspectul este neutru pentru tine, dar afectează anturajul. Cooperează mai strâns cu partenerii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

LEU Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuială.

FECIOARĂ Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la variaţiile de temperatură, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie binr! Moderaţie în relaţiile cu Leii şi Vărsătorii.

BALANŢĂ Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii inspirate, sau întâlniri importante. Dragostea este bine aspectată în a doua parte a zilei. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti pe drum.

SCORPION Astăzi, cu mai mult pragmatism şi mai puţine ironii poţi să te simţi chiar bine. Frecventează anturajul, prietenii care te fac să te simţi confortabil. Domeniul emoţional este bine aspectat.

SĂGETĂTOR Dimineaţa, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi unele lucruri întârziate sau lăsate de alţii în grija ta. Trebuie să te odihneşti mai mult, în a doua parte a zilei. Seara, poate la film.

CAPRICORN O zi liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate complicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental este bine aspectat.

VĂRSĂTOR O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

PEŞTI Ai probleme, ceva mai dificile de rezolvat. Abordarea sistematică a situaţiei iţi furnizează datele necesare rezolvarii. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp.