HOROSCOP 04 septembrie: Ce greșeli fac FECIOARELE. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 04 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC O zi obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucruri. Ai un randament bun, dar se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, despre nişte prieteni sau rude.

TAUR Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te în rezolvarea problemelor domestice, lăsând la o parte orice altceva. Mulţumirile celor dragi sunt o recompensă consistentă.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Acţiunile tale de astăzi nu sunt foarte populare. Nu sunt nici în interesul tău! Este una din zilele acelea în care acţionezi înainte să te gândeşti, în care îţi prinzi degetele în uşi!

RAC Astăzi ai gânduri nu prea roze. Invită un prieten, o prietenă, la o cafea şi-o prăjitură şi depănaţi amintiri frumoase şi bârfe delicioase. Ai nevoie de susţinere şi de confort spiritual.

LEU Eşti bun, foarte bun, dom’le! Îţi ascunzi cu pricepere de felină jocul sentimental şi intenţiile, dar culegi toate roadele. La serviciu, aceiaşi şiretenie de pisică mare te face să ai succes!

FECIOARĂ Azi trebuie să eviţi să faci observaţii, să spui “adevăruri”, sau să discuţi mult. Modul tău de abordare nu e nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct şi criticile tale nu motivează.

BALANŢA Atitudinea celor din jurul tău te linişteşte. Totul pare calm şi satisfăcător. Viaţa e frumoasă, păsărelele ciripesc şi pe card ţi-au intrat ceva bani. Nimic rău, nimic negativ, nicio grijă!

SCORPION Viaţa ta e ca o cursă de formulă. O mică neatenţie şi ai ieşit în peisaj! Fii vigilent, fii pe direcţia ta şi concentrează-te! Mai mult, trebuie să anticipezi atacurile potenţialilor ostili!

SĂGETĂTOR Cine se trezeşte foarte de dimineaţă, aceluia îi este foarte somn. Asta este toată filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele şi vitalitatea pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta!

CAPRICORN Pierzi timpul cu graţie cu persoane care nu ştiu ce vor şi te încurcă şi pe tine. Spune-le ceva filosofic pe care să-l înţelegă cu creieraşul lor până la Crăciun şi vezi-ţi de treburile tale!

VĂRSĂTOR Ai un aer procupat şi absent, nimeni nu îndrăzneşte să te deranjeze. Decât la mobil! În a doua parte a zilei ai ocazia să pui la punct unele probleme între tine şi cineva din aturaj.

PEŞTI Astăzi documentele, formularele, pot juca un rol important. Dacă ai de semnat ceva, la serviciu, la bancă, la şcoală etc citeşte cu atenţie înainte. Unii vor să profite de încrederea ta!