HOROSCOP 03 septembrie: ZODIA care astăzi este extrem de agitată! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 03 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Astăzi, lucru nobişnuit pentru tine, eşti precaut şi chiar şiret. Păstrezi un atuu pe care să-l foloseşti la momentul potrivit. Şi carisma este bună, aşa că poţi reuşi în ceea ce doreşti.

TAUR Cu toate că eşti imprudent şi de obicei te bazezi pe “încredere”, azi ai noroc! Nimeni nu profită de naivitatea ta. Cei din jur sunt preocupaţi şi au “poker face”. Au şi ei problemele lor!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Ai o propunere nouă, sau un proiect mai vechi, care trebuie finalizat. Te comporţi forte politicos şi civilizat, nu vrei să deranjezi pe nimeni, ceea ce este foarte frumos din partea ta!

RAC Nu prea te interesează părerea celor din jur, rezultatul contează! Eşti prea tensionat ca să te bucuri de succes. Victoriile fără glorie sunt specialitatea ta, eşti din nou singur în mulţime!

LEU Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie, dacă ieşi în oraş. Limitează cheltuielile la strictul necesar.

FECIOARĂ Mici probleme la serviciu. Atenţie la detalii, nu că le-ai neglija, eşti un maestru, dar nu pierde din vedere scopul final către care converg amănuntele. Nu amesteca plăcutul cu utilul!

BALANŢĂ Domeniul relaţiilor sociale e afectat. Eşti mai puţin nervos, dar sigur, agitat! Încearcă să destinzi atmosfera, ceilalţi pot fi recunoscători, pentru că “fericiţi sunt făcătorii de pace”!

SCORPION Înainte de a te arunca cu capul înainte şi să iei o decizie rapidă, încearcă să analizezi şi să înţelegi motivele problemei cu care te confrunţi. Poţi să descoperi că e o situaţie obiectivă!

SĂGETĂTOR Ai dezgropat securea războiului şi vrei ca toată lumea să te urmeze! Încearcă să găseşti o soluţie paşnică, fără scandal, negociabilă, pentru că “cine scoate sabia, de sabie va pieri”!

CAPRICORN Conjunctura arată că lucrurile încep să meargă spre bine, la serviciu, acasă, sau în domeniul sentimental. Fii atent la nişte termene, sau întâlniri, să nu întârzii! Timpul parcă zboară!

VĂRSĂTOR Azi dai semnale clare: cei din jurul tău trebuie să te accepte aşa cum eşti, cu defectele şi calităţile tale, nu eşti dispus la negocieri şi compromisuri! Adevărul e cea mai bună minciună!

PEŞTI Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, peste tot se pare că întâmpini dificultăţi. Dar, eşti aproape de o rezolvare pentru una dintre probleme. Astăzi, un mic efort, haide, că poţi!