Horia Brenciu rupe tacerea! Artistul a rupt tacerea si a vorbit despre familia sa, dar si despre baietelul sau adorabil, pe care l-a infiat.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au impreuna patru copii. Este vorba de Maria si Andreea, fiicele lui Alice din prima casnicie, Mina si Toma, cel din urma fiind infiat in urma unui proces lung si obositor.

Dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui

“Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui”, a declarat Horia Brenciu, întru-un interviu pentru emisiunea “Profesioniștii”.

I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: Nu-l avortează, îl vrem noi!. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.

“Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate”, a mai spus el.

Când vrea un copil ceva, îl susţin

“Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a adaugat Horia.