Horia Brenciu, ÎN LACRIMI. Emoția l-a COPLEȘIT pe artist. Nu s-a mai putut ABȚINE

Horia Brenciu, ÎN LACRIMI. Emoția l-a COPLEȘIT pe artist. Nu s-a mai putut ABȚINE
Horia Brenciu, ÎN LACRIMI. Emoția l-a COPLEȘIT pe artist. Nu s-a mai putut ABȚINE
Autor:

Horia Brenciu, ÎN LACRIMI. Momente emoţionante în cadrul show-ului de televiziune de la Antena1, „X Factor!” Horia Brenciu s-a emoționat, după prestația unui concurent.

În timpul competiției de talente muzicale, Horia Brenciu s-a emoționat extrem de tare în momentul în care a auzit versurile unei piese cântate de rapper-ul Leonard Pârvu.

Prezența la X Factor pentru Leonard este un pas foarte important pentru el:”Am venit aici ca să transmit un mesaj. Am venit cu o piesă compusă de mine despre copiii cu dizabilități. Sora mea este unul dintre ei”, mărturisește concurentul.

După ce îi aude piesa, Horia Brenciu este atât de impresionat încât îl roagă să mai cânte o dată unul dintre versuri: ”Eu am o singură rugăminte la tine și vreau să mai aud încă o dată acel vers, care mie mi se pare cel mai frumos auzit vreodată pe scena X Factor. Te rog să repeți versul cu picioarele goale.”

După câteva momente, Leonard repetă versul: ”Pentru un om cu picioarele goale fericirea este o pereche de sandale, iar pentru cel olog, se știe, să meargă și desculț ar fi o bucurie!” Horia Brenciu consideră că Leonard a avut un moment de geniu în momentul în care a scris piesa, care lui personal i-a trezit amintiri: ”A atras atenția asupra unui lucru prin care am trecut și eu în familia mea. El a fost un fel de ‘băi, stați că mai avem și noi probleme. Mai uitați-vă din când în când și către noi!”

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X