Ce s-a întâmplat cu fetița lui HORIA BRENCIU noaptea trecută?

brenciu
Ce s-a întâmplat cu fetița lui HORIA BRENCIU noaptea trecută?

Pentru Horia Brenciu, noaptea care a trecut nu a fost una tocmai ușoară. Prima ninsoare în București a adus și o noapte albă pentru Horia Brenciu, membru în juriul la Vocea României. Horia Brenciu a stat treaz întreaga noapte din cauza fiice sale, micuța Mina, care a împlinit un an pe 1 noiembrie.

Iar motivul pentru care Horia Brenciu a avut o noapte albă a fost povestit chiar de artist, pe un site de socializare:

„Neaţaaaa! Avem 4 dinţisori şi o noapte albă… Cred ca în dimineaţa asta o sa fac baie în cafea! Şi acum, colac peste pupăză, a început să şi cante nevoie mare.  De unde o fi având fiica-mea cea mică energia asta?!”, a mai povestit Horia Brenciu.

Horia Brenciu (41 de ani) a devenit tătic, pentru prima oară, în noiembrie 2012. El are o relație, din anul 2006, cu Alice Dumitrescu (45 de ani), producător TV. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la producția PRO TV „Om bogat om sărac”, în care Brenciu a avut rolul principal. Alice Dumitrescu mai are două fiice, cea mai mare având 22 de ani.

horia brenciu mina

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X