Heidi Klum, MIREASA SEXY a rockerui Tom Kaulitz! Vedeta a purtat o rochie SPECTACULOASĂ

Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani,  s-a căsătorit cu rockerul german Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani, chitaristul trupei Tokio Hotel. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc pe un iaht. Rochia purtată de fotomodelul german  a fost spectaculoasă.

Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret în luna februarie a acestui an, Heidi Klum şi Tom Kaulitz şi-au unit destinele pentru a doua oară sâmbătă, 3 august, de această dată pe un iaht de lux ancorat lângă insula italiană Capri, scrie Daily Mail.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Fotomodelul a avut o apariţie spectaculoasă, purtând o rochie ivory, cu umerii goi şi mâneci bufante detaşabile, cu aplicaţii în formă de flori, şi voal, în timp ce chitaristul trupei Tokio Hotel a îmbrăcat un costum bej şi o cămaşă albastră. Mireasa a optat pentru un machiaj natural, iar rochia a fost accesorizată cu două brăţări aurii, purtate pe ambele mâini, şi un lănţişor.

La eveniment au participat membri ai familiei, printre care şi cei patru copii ai modelului – Helene (15 ani), Henry (14 ani), Johan (12 ani) şi Lou (9 ani) – şi prieteni.

Heidi şi Tom s-au căsătorit în secret pe 22 februarie, când au împlinit un an de relaţie, la doar două luni după ce şi-au anunţat logodna, şi au dezvăluit acest lucru abia luna trecută.

Klum şi Kaulitz sunt împreună de la începutul anului 2018 şi au confirmat relaţia în luna mai a anului trecut, când au apărut împreună la gala Festivalului de la Cannes.

În ceea ce priveşte relaţia cu muzicianul, Klum a declarat: „Este cel mai bun, drăguţ, grijuliu şi iubitor om pe care îl cunosc. Mă simt foarte norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită. El este absolut minunat“.

Fotomodelul a fost căsătorită cu comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.

Sursă FOTO: Daily Mail