}

Hancock

Filmul zilei

Hancock
Hancock
Autor:

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare – le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

 

„Hancock”, filmul zilei, este oferit de Pro TV, la ora 20.30. Din cauză că este alcoolic și neîndemânatic, provocând numeroase pagube materiale, supereroul John Hancock (Will Smith) a căzut în dizgraţie și a devenit cel mai detestat bărbat din Los Angeles. Viața lui se schimbă radical după ce-i salvează viaţa specialistului în relații cu publicul Ray Embrey (Jason Bateman). Acesta este atât de recunoscător încât se oferă să-i refacă imaginea în fața locuitorilor orașului. Lucrurile merg bine până când supereroul se implică într-o relație amoroasă cu Mary (Charlize Theron), soția lui Ray.

La 20.10, TVR 2 a programat drama „Atingerea iubirii”, cu Teri Hatcher și Cody Newton. Robert de Niro îi face viața grea lui Ben Stiller în „Un socru de coșmar”, comedie difuzată de Digi Film la 20.00. Fanii lui „Batman” se pot întâlni cu eroul preferat la ora 22.00, la Universal Channel.

La Discovery World, la 21.05, este programată premiera documentarului „Primul Război Mondial văzut din aer”. În ediția de azi a emisiunii „Dincolo de povestiri”, difuzata la 23.30, la ACASA TV, telespectatorii vor afla care este legătura dintre moartea actriței Marilyn Monroe, asasinarea lui John F. Kennedy și Area 51, o bază militară pe care autoritățile americane au încercat s-o țină strict secretă. De la ora 21.05, telespectatorii pot urmări în premieră aventurile lui „Jimmy Doherty în grădina lui Darwin”, la Viasat Nature. TVR 2 îl celebrează azi pe violonistul Ion Voicu, la ora 19.00, prin documentarul „Ion Voicu și vioara fermecată”. Melomanii se pot răsfăța și cu „Concertul de la Concertul de la Palatul Schönbrunn”, programat de TVR 1, la ora 23.30.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X