Halucinant! Un cântăreț îndrăgit de la noi, împușcat cu pistolul cu bile, în timpul unui concert

Este vorba despre artistul Lino Golden. ‘Fiul adoptiv’ al lui Alex Velea așa cum este cunoscut de toată lumea a trăit un moment halucinant, în timp ce se afla pe scenă, la ”Toamna Culturală Hușeană”. Artistul a fost țintit cu un pistol cu bile de plastic, de un tânăr teribilist aflat în public.

Mai mult, făptașul s-a dat singur de gol, după ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care ține pistolul cu bile în mânã, chiar de la locul evenimentului. În descrierea imaginii, tânărul a lăsat mesajul: ”Vã asteptãm cu drag la Husi, Lino Golden”, potrivit vremeanoua.ro.

Citește și:

Cu toate acesta, oamenii legii nu au luat nicio mãsurã, iar până în acest moment nimeni nu a fost sancționat.

„Organizatorii, Politia Locală sunt cei care trebuie să asigure paza si buna desfãsurare a evenimentului. Politia are atributii la un asemenea eveniment, pe care agentii nostri si le-au îndeplinit”, au spus reprezentatii IPJ Vaslui.

Reamintim că Alex Velea s-a ocupat de Lino Golden și l-a lansat în lumea muzicii. Lino este din Brașov și era supraponderal înainte să-l cunoască pe celebrul cântăreț. Artistul a povestit cum a reușit să slăbească 10 kilograme.

‘Dieta și sportul merg mână-n mână. Pentru cei care cred că să ții dietă este cositor, ei bine nu e așa. Poți să-ți faci salată, poți să-ți faci pui. În prima lună am slăbit 10 kilograme. Dimineața pot să-mi fac trei albușuri fierte lângă ceva brânză slabă, apoi mă duc la sală. După ce mă întorc de la sală beau o proteină, fac un piept de pui la grătar, salată și puțin orez. Seara nu prea mănânc. Eu 6 zile țin dietă și una este cheat day.’, a dezvăluit Lino Golden.