HALUCINANT! Un actor renumit, înjunghiat într-o sala de cinema. Dezvăluiri șocante: „În punctul culminant s-a intamplat totul…”

actor injunghiat
HALUCINANT! Un actor renumit, înjunghiat într-o sala de cinema. Dezvăluiri șocante: „În punctul culminant s-a intamplat totul...”
Autor:

Un actor renumit, înjunghiat într-o sala de cinema. Dezvăluiri șocante. Adrian spune că totul s-a  întâmplat în punctul culminant din filmul ce rula pe ecran.

Lumi seară, într-un cinematograf aflat într-un mall din Timișoara, două persoane au fost înjunghiate. Una dintre victime agresate este chiar Raul Andrici, actorul principal al filmului „Pisica Verde”, iar cea de-a doua este vărul său.

 Raul Andrici a povestit ce s-a întâmplat în sala de cinema

Raul Andrici și vărul său se aflau într-o sala de cinema și vizionau proiecția „Pisica verde”  în momentul în care au fost atacaţi cu cuţitul de un spectator. După ce i-a înjunghiat, agresorul a vrut să fugă.

„Am văzut la un moment dat nişte băieţi care jucau biliard şi îl cunoşteau pe verişorul meu. Au sarit aia să-l imobilizeze fix înainte să iasă pe uşă, altfel omul ala pleca ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ironia sorţii face ca în film să interpretez  rolul unui psihopat care ucide o fetişcana şi chiar atunci in punctul culminant s-a intamplat totul. Viaţa bate filmul. O nouă zi, o nouă viaţă. Încerc sa fiu baiat mare, dar sincer sunt putin socat. Chiar nu ma asteptam la asa ceva”, a declarat actorul Raul Andrici, la România TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X