Un actor renumit, înjunghiat într-o sala de cinema. Dezvăluiri șocante. Adrian spune că totul s-a  întâmplat în punctul culminant din filmul ce rula pe ecran.

Lumi seară, într-un cinematograf aflat într-un mall din Timișoara, două persoane au fost înjunghiate. Una dintre victime agresate este chiar Raul Andrici, actorul principal al filmului „Pisica Verde”, iar cea de-a doua este vărul său.

 Raul Andrici a povestit ce s-a întâmplat în sala de cinema

Raul Andrici și vărul său se aflau într-o sala de cinema și vizionau proiecția “Pisica verde”  în momentul în care au fost atacaţi cu cuţitul de un spectator. După ce i-a înjunghiat, agresorul a vrut să fugă.

Citește și:

“Am văzut la un moment dat nişte băieţi care jucau biliard şi îl cunoşteau pe verişorul meu. Au sarit aia să-l imobilizeze fix înainte să iasă pe uşă, altfel omul ala pleca ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ironia sorţii face ca în film să interpretez  rolul unui psihopat care ucide o fetişcana şi chiar atunci in punctul culminant s-a intamplat totul. Viaţa bate filmul. O nouă zi, o nouă viaţă. Încerc sa fiu baiat mare, dar sincer sunt putin socat. Chiar nu ma asteptam la asa ceva”, a declarat actorul Raul Andrici, la România TV.