HALUCINANT! O vedetă de la Pro TV, ȘANTAJATĂ cu filme erotice. Dezvăluiri incredibile

HALUCINANT! O vedetă de la Pro TV, ȘANTAJATĂ cu filme erotice. Dezvăluiri incredibile
HALUCINANT! O vedetă de la Pro TV, ȘANTAJATĂ cu filme erotice. Dezvăluiri incredibile
Autor:

HALUCINANT! O vedetă de la Pro TV, ȘANTAJATĂ cu filme erotice. Dezvăluiri incredibile

Marinela, o fostă concurentă a emisiunii „Mă însoară mama”, moderată de Cove, a fost şantajată mult timp de unul dintre iubiţi cu filme erotice. În prezent bărbatul este condamnat şi îşi execută pedeapsa.

În urmă cu șase ani, iubitul fostei vedete de la Pro TV i-a sustras Marinelei un hard disk dintr-un laptop, pe care era stocată o înregistrare video în care apărea în ipostaze intime cu fostul ei partener de viață (T.F.C.), potrivit cancan.ro.

După această faptă, bărbatul şi-a creat un cont de Facebook fals și a început să-i trimită imaginile compromițătoare, spunându-i că o va da în vileag.

„Inculpatul o amenința pe persoana vătămată că va da în vileag fapta compromițătoare, dacă aceasta nu va accepta să se întâlnească cu inculpatul la Hotel Parc, în scopul de a dobândi în mod injust, de la persoana vătămată, foloase de natură sexuală, iar concomitent cu mesajele trimise numitei victimei, și în același scop, pentru a leza libertatea psihică a persoanei vătămate, inculpatul a postat două fotografii indecente în care era surprinsă persoana vătămată, pe pagina de Facebook a show-ului de televiziune denumit «Mă însoară» difuzat de postul de televiziune, show la care participa și persoana vătămată, inculpatul sugerând, în comentariile postate la fotografii, că ar deține și alte asemenea fotografii”, au stabilit magistrații.

Pe data de 4 iulie 2018, cazul a fost înregistrat la judecătorie, Marinela constituindu-se ca parte civilă în proces.

Marinela a recunoscut în fața judecătorilor că și-a înșelat iubitul, iar imaginea sa a avut de suferit.

„Persoana vătămată a declarat că a avut o relație și cu inculpatul în perioada cât a fost în relații de concubinaj cu numitul T. F. C., iar inculpatul o vizita frecvent, mai mult persoana vătămată întreținând și până la data audierii relații sexuale cu acesta. Persoana vătămată a mai declarat că inculpatul avea și cheie de la locuința acesteia, iar în ziua de 07.03.2018, când și-a adus aminte de laptopul pe care avea salvată filmarea, s-a deplasat la un service, pentru a recupera datele de pe calculator, însă cu această ocazie a aflat că de la laptop lipsește hard diskul, persoana de la service spunându-i că cel care l-a scos a forțat laptopul cu un cuțit”, au notat magistrații, potrivit wowbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X