Imediat după ”crimele de la Caracal”, o manea cântată de Nyno și Nicky Yaya a explodat pe canalul de Youtube!

Este vorba de piesa DRAMA DE LA CARACAL ( DATI- L LA PARINTI ) lansată de maneliștii  Nyno și Nicky Yaya imediat după tulburătorul caz de la Caracal, și pe care extrem de mulți utilizatori de Youtube au ascultat-o!

În acest sens, jurnalista Adriana Bahmuțeanu a reacționat în spațiul public cu mențiunea că cei doi cântăreți nu și-au exprimat compasiune față de părinții Luizei și Alexandrei, ci doar despre o ”portiță” cu ajutorul căreia cei doi au ajuns acum un subiect.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

Vedeta spune că doar într-o ”țară nefuncțională” maneaua vindecă tot. Cazul de la Caracal fiind unul extremd e grav care ar trebui tratat cu o extremă seriozitate.

„Ca să fie treaba treaba și tabloul complet, niște băieți s-au gândit sa compună și o manea cu beat-uri despre drama de la Caracal. Asta mai lipsea în tot balamucul!!! Oamenilor ălora cărora le-au murit copiii, care își caută dreptatea într-o țară nefuncțională, asta așteptau: maneaua consolatoare!!!! Urmăriți în continuare ce-a ieșit, faza e că manevra asta ieftina de a te agăța de un subiect sau întâmplare ca să iți faci reclamă și să te știe lumea, parțial, le-a ieșit. Cu tot cu înjurăturile de rigoare și dezaprobarea întregii societăți normale la cap, cât o mai fi rămas din ea… Mistheaux, ce sa zic…”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul personal de socializare, informează cancan.ro.