Halucinant! Mădălin Voicu se află din nou într-un scandal monstru cu fosta lui familie. Politicianul și-a dat soția și copiii în judecată. Celebrul muzician a decis să-i intenționeze proces în instanță fostei soți, însă acest lucru a dus la un proces și cu proprii copii. 

Războiul dintre Carmen Olteanu și Mădălin Voicu nu s-a terminat!  Pentru că a uitat că trebuie să plătească pensia alimentară lunară pentru cei doi băieți pe care îi are cu fosta sa soție, celebrul politician român de etnie romă s-a trezit cu conturile închise, motiv pentru care și-a dat în judecată copiii și a contestat vehement că are vreo datorie față de proprii moștenitori, conform click.ro.

Citește și: Harvey Weinstein a fost arestat după ce a fost găsit vinovat de jurați

În urmă cu doi ani, divorțul dintre Carmen și Mădălin s-a încheiat, după mai bine de 16 ani de relație. Din mariajul cu frumoasa pictoriță acesta îi are pe: Ștefan (10 ani) și Ion (7ani). Tot în anul 2017 a început războiul prin tribunale pentru dreptatea ce fiecare o credea de partea sa, inclusiv pentru pensia alimentară și programul de vizită. Magistrații judecătoriei Sectorului 1 au decis un an mai târziu că ”majorarea pensiei de întreţinere, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, arată decizia.