Kamara se luptă pentru viața fiului său. Cântărețul a oferit detalii de ultimă oră despre stare de sănătate a lui Leon

Atât Kamara cât și fosta soție încearcă, în fiecare zi, să facă orice le stă în putință, din poziția de părinți, pentru sănătatea fiului lor, Leon.

Invitat la Agenția Vip, Kamara a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a micuțului Leon, dar și cât a progresat după intervențiile suferite în străinătate.

“Acum a evoluat mult mai mult după cinci intervenții cu celule stem. Au îmbunătățit partea cognitivă și poate să lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima intervenție a înțeles că face un tratament. După a treia intervenție s-a ridicat singur în fund. După toată treaba asta, la a cincea intervenție nu s-a mai ridicat singur. Își dă seama și de capacitățile lui și dacă ar fi să cadă știe că nu ar putea să se ridice mereu.”, a declarat Kamara, la Angeția Vip.

Citește și: Brigitte Sfat este INSARCINATA cu Florin Pastrama. Kamara a dezvaluit ce s-a intamplat in momentul in care mireasa a fost furata: "A fost o seara de vis"

Cât despre costurile intervențiilor, cântărețul spune că cea de-a șaptea va costa aproximativ 10.000 de euro, bani pe care va trebui să îi plătească integral.

“Progresele îți dau și mai multă putere. La el cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el. Și acum se uită la noi. Luna aceasta Leon va face o intervenție la sfârșitul lunii octombrie pentru a șasea intervenșie cu celule stem, apoi vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania. Și dacă totul merge bine continuăm kinetoterapia și fizioterapia. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro.”, a mai spus Kamara.