evzmonden.ro Web analytics

Halucinant! Dupa ce a fost LOVITA si SCUIPATA in strada, Dana Rogoz i-a transmis un MESAJ DUR persoanei care a facut ASTA: “Mi s-a oprit respiratia…”

Halucinant! Dupa ce a fost LOVITA si SCUIPATA in strada, Dana Rogoz i-a transmis un MESAJ DUR persoanei care a facut ASTA: “Mi s-a oprit respiratia…”
Halucinant! Dupa ce a fost LOVITA si SCUIPATA in strada, Dana Rogoz i-a transmis un MESAJ DUR persoanei care a facut ASTA: "Mi s-a oprit respiratia..."

Copil fiind, Dana Rogoz a trait o serie de intamplari socante odata ce a cunoscut celebritatea. Ea a marturisit ca multi copii se purtau urat cu ea, insa cel mai mare soc l-a trait cand a observat ca exista o persoana in toate firea, care se mandreste cu gesturile neadecvate pe care i le-a facut in copilarie.

O femeie a relatat cum a palmuit-o si a scuipat-o pe Dana Rogoz: “Am batut-o pe strada. Pur si simplu vorbea ingamfat. Eu si o prietena am intrat in vorba cu ea. Sincer, o admiram. Erau alte vremuri. Ea, infumurata, a zis ceva in sictir. Era o proaspata vedeta cica. Apoi i-am tras un scuipat plus o palma. E rusine sa te porti urat cu oamenii care te plac”, a dezvaluit femeia, potrivit Wowbiz. 

Asa cum era de asteptat, Dana Rogoz nu a ramas indiferenta comentariului femeii si i-a oferit un raspuns pe masura, care o va face sa intre in pamant de rusine.

“Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Iniţial m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil in momentul respectiv.
Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de multi alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată cand eram victima a bullying-ului. Si alti colegi de scoala erau agresati, doar că din alte motive. La mine, “problema” era ca sunt “vedeta”. Atât. Era suficient pentru unii. Uneori ma recunoşteau pe strada, alteori în autobuz, şi “admiraţia” lor se manifesta in felul descris mai sus. Ma scuipau chiar inainte de a se inchide usile de la troleul aglomerat si ramaneam sa ma sterg pe scari, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia sa suport deja mâinile băieţilor care voiau cu orice preţ să ridice fusta Abramburicai pe strada. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” şi mergeam mai departe.
Doar că azi, în urma acestui mesaj, as vrea sa ma întorc la Dana-copil lovită şi scuipata de aceste fete şi să îi spun ca nu e vina ei, ca nu a gresit cu nimic. Dana-adult vrea sa ii şteargă scuipatul, sa o strângă în braţe pe Dana-copil şi să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Si as lasa-o sa imi plângă in brate.
Si tot Dana-adult vrea sa ii răspundă femeii care se lauda acum cu acest comportament. Ruşinea e a dumneavoastra, doamna. Rusine ca anii au trecut şi ca ati ramas la fel. Imi pare rau pentru proasta educaţie pe care ati primit-o cand eraţi copil, dar nu pot sa va scuz pentru adultul care ati devenit. Pare ca sunteti la rândul dumneavoastra mama. Cum ati reactiona cand copilul ar veni acasa batut si scuipat de altcineva? Imi imaginez, cu tristeţe, ca încurajaţi genul acesta de comportament. Imi imaginez ca ati fi fericita stiind ca v-a mostenit si ca tradiţia merge mai departe. Pentru copilul meu şi pentru alţi copii sunt furioasă acum.
Sunteti mândră de ce mi-ati facut impreuna cu prietena dvs încât aveti curajul sa va laudati pe contul meu? Sa va fie rusine. Nu ati inteles nimic din viata asta”, a scris Dana Rogoz pe blogul său personal.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X