Halep, sfârșit de carieră!?„E ultimul turneu și apoi mă retra

Simona Halep din tenis? La o conferință de presă susţinută, sâmbătă, după meciul cu Iulia Putinţeva, sportiva a fost întrebată când se va retrage din tenis, potrivit News.ro.

Simona Halep-meci 2020. Halep, sfârșit de carieră!? „Nu pot să spun că este ultimul an”

“Să vă spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta. Nu m-am gândit încă, probabil o voi face la fel ca ea (n.r. – Wozniacki), să anunţ că e ultimul turneu şi apoi mă retrag. Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb destul de des părerea şi nu e bine. Probabil că o să anunţ înaintea unui turneu şi apoi voi fi out din lumea asta”, a declarat celebra tenismenă.

Citește și: Declaratia care zguduie intreaga lume: "Harry şi Meghan, alungaţi din Marea Britanie"

În același interviu, Halep a vorbit și despre partida jucată cu Iulia Putinţeva.

Mă aşteptam ca meciul să decurgă aşa, ştiam cum joacă

“Mă aşteptam ca meciul să decurgă aşa, ştiam cum joacă. A fost mai puternică pe forehand decât mă aşteptam. Ştiam că trebuie să-i atac serviciul, eu să servesc bine, pentru că loveşte bine returul. În mare, a fost cum mă aşteptam. Ştiam că este foarte bună la scurte. Am devenit puţin frustrată pentru că am ajuns la multe dintre ele, dar le-am ratat sau le-am pus în terenul ei, de unde m-a pasat. Da, a fost puţină frustrare acolo, dar apoi am fost mai atentă la loviturile ei şi a fost mult mai bine în final”, a declarat Simona.