Hagi, umilit în ultimul hal! De ce a fost ignorat de FRF la tragerea la sorți pentru Euro 2020. Turcii au aflat care a fost mutivul.

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, a lipsit de la tragerea la sorți pentru Euro de anul viitor. La acest eveniment au participat multe vedete, însă absența “Regelui” a fost cel mai comentat subiect din lumea fotbalului. Presa din Turcia a aflat motivul.

Motivul pentru care Federația Română de Fotbal nu l-au chemat pe fostul fotbalist

Fanatik a aflat „motivul pentru care Federația Română de Fotbal nu l-au chemat pe Hagi – a fost problema academiilor de fotbal între cele două părți! Faptul că FRF nu a asigurat suficient sprijin Academiei lui Hagi a creat probleme între cele două tabere”!

Citește și: Ce relație a existat între Cristina Țopescu și Hagi! Cine i-a cuplat?

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional și om de bază în „Generația de Aur”, spune că marele fotbalist nu trebuia să lipsească: „Eu cred, 100%, că normal Hagi nu trebuia să lipsească la un eveniment de genul acesta. Chivu, la fel!”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Pentru cei ce nu știu, Gheorghe Hagi, supranumit Regele fotbalului românesc, are doi copii superbi, la fel de conștiincioși ca și tatăl lor. Ianis Hagi este un fotbalist profesionist român, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la un club cu renume, iar Kira a plecat în urmă cu câțiva ani în Statele Unite pentru a studia actoria la Academia de Teatru și Film „New York” din Los Angeles.

Acum, la cei 24 de ani ai săi, Kira Hagi își va face debutul ca actriță chiar în această toamnă. Ea va juca într-un film regizat de Toma Enache, ce prezintă povestea unui compozitor în penitenciar.

„Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii.”, a declarat Kira Hagi.