Hagi este un car de nervi. Presiunile create în fotbalul românesc din ultima perioadă de tip l-au făcut să ia o decizie de neimaginat pe cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi.

Regele fotbalului, Hagi este un car de nervi, nu vrea să mai antreneze niciodată naţionala României. Care este motivul? Antrenorul s-a supărat că  a fost trecut pe lista mass-media după ce Cosmin Contra a demisionat de pe banca “tricolorilor”.

„Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv”

„Are și Hagi o părere, dar faceți cum vreți. Nu mă mai băgați în niciun top că nu fac nimic. Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă (n.r. cu FRF). S-a pus capăt. Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să fac copii. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv.

Citește și: Jhow Benavidez, a comis-o în direct la televizor!

Toți copiii ăștia sunt români, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasă, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama că așa e în România. În față, te pupă toți, dar ce e în spate… Asta e tradiția noastră. Mi-am băgat toți banii mei în copii. Atât pot să fac”, a răbufnit Hagi, la conferinţa de presă de după partida Viitorul – Astra

Citește ce scrie evz.ro: Gică Hagi a hotărât să nu mai vină vreodată la cârma naționalei României. „Regele” a fost deranjat de faptul că nu a fost inclus de mass-media pe lista posibililor selecționeri, după demiterea lui Cosmin Contra.