Hagi, despre umilința primită de la FRF. Recent, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul final Euro 2020. Deși nume uriașe din fotbalul european au fost prezente la acest eveniment important din lumea fotbalului, FRF nu l-a invitat și pe Gheorghe Hagi.

În acest sens, „Regele” a făcut o declarație de presă spumoasă legat de acest subiect: „N-am văzut grupa în care ar putea fi naționala. Nu m-am uitat. România joacă un baraj. Ca să vorbim de Europene… nu știu, nu m-am uitat”.

De ce n-am fost invitat la tragerea la sorți?

„Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc. Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România.

Citește și: Jhow Benavidez, a comis-o în direct la televizor!

Nu vorbim, cum a zis domnul Vochin… Pur și simplu n-am fost invitat. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin”, a mai spus  Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, la conferința de presă, potrivit gsp.ro.