evzmonden.ro Web analytics

Gust de toamna in farfurie! Astazi, carne de vita bolognese, coapta in DOVLEAC. Trebuie sa incerci aceasta reteta simpla si inedita

Gust de toamna in farfurie! Astazi, carne de vita bolognese, coapta in DOVLEAC. Trebuie sa incerci aceasta reteta simpla si inedita
Gust de toamna in farfurie! Astazi, carne de vita bolognese, coapta in DOVLEAC. Trebuie sa incerci aceasta reteta simpla si inedita

Gust de toamna in farfurie! Trebuie sa incerci aceasta reteta simpla si inedita. Astazi, carne de vita bolognese, coapta in DOVLEAC

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de vită
  • 300 g supă de ciuperci
  • 120 g ciuperci
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri zahăr
  • 2 cesti orez fiert
  • 1 dovleac mare (aprox. 3-4 kig)
  • ulei

Preparare:

  • Toacă ceapa şi căleşte-o în 2 linguri de ulei până devine translucidă, circa 2 minute. Adaugă carnea tocată şi amestecă mereu, până ce carnea nu mai este roz. Scurge bine zeama de carne şi adaugă supa, ciupercile, sosul de soia şi zahărul brun. Lasă pe foc mic 10 minute, amestecând din când în când. Adaugă orezul şi mai lasă puţin să fiarbă.
  • Spală dovlecii şi taie câte un capac deasupra, în jurul codiţei. Scobeşte seminţele şi o parte din pulpă şi umple cu amestecul de carne tocată bolognese. Pune la loc capacul din dovleac, sau acoperă cu o felie mare de roşie.
  • Unge o tavă mare cu ulei şi unge şi dovlecii pe dinafară. Încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade şi lasă să se coacă vita bolognese coaptă în dovleac circa o oră şi jumătate, sau până ce coaja dovleacului se înmoaie. Se serveşte cu carnea de vită cu pulpa de dovleac ca garnitură.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X