evzmonden.ro Web analytics

Giulia spune ADEVĂRUL despre DIVORȚUL de Huidu!

Giulia spune ADEVĂRUL despre DIVORȚUL de Huidu!
Giulia spune ADEVĂRUL despre DIVORȚUL de Huidu!

După ce s-a aflat că Giulia și soțul ei, Vlad Huidu, au petrecut mini-vacanța de 1 mai la mare, dar în stațiuni diferite, cântăreața a recunoscut faptul că cei doi au simțit nevoia de a face o pauză. Imediat după aceea, s-a speculat despre faptul că cei doi divorțează, ținând cont și de istoricul relației lor, marcat de mai multe despărțiri și împăcări.

Giulia are cu cine semăna! UITE cât de REBELĂ era mama ei în tinerețe! | FOTO

De la nașterea fiicei lor, Giulia și Vlad Huidu nu au mai părut să aibă probleme în cuplu.

Acum, la câteva zile după ce Giulia a recunoscut că a avut nevoie de o pauză în cuplu, a vorbit, aseară, la Kanal D, despre viața ei personală și a lămurit zvonul legat de divorț.

Giulia divorțează de Vlad Huidu? VEZI CE SPUNE ARTISTA

“Au fost divergenţe ca în oricare cuplu. Au fost discuţii, dar nu atât de mari încât să ducă la divorţ. S-a mers prea departe cu speculaţiile în ceea ce ne priveşte.  Eu voiam să mă odihnesc un pic, iar el să se distreze. Unele pauze, dacă ştii să le ţii sub control, îţi aduc mai multe avantaje decât dezavantaje! Altele au fost lucrurile care m-au deranjat, dar am trecut cu bine peste micile divergenţe.  Suntem legaţi de fetiţa noastră în cel mai frumos mod posibil. Am avut nevoie de trei zile să ne limpezim minţile şi să revenim cu picioarele pe pământ. E mult spus «pauză». Nu am luat în calcul aceasta varianta, a divorţului. Ne-am vorbit în perioada aia. Suntem un cuplu modern, avem părticica de viaţă privată. Nu ne cerem socoteală”, a mai spus Giulia.

Giulia și-a supărat fanii atât de tare, încât a trebuit să se justifice: “E doar o poză veche dintr-o ședință foto!”


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X