Gina pleacă din România pentru o perioadă de două luni pentru a filma Asia Express. Relația ei cu Smiley, în pericol? Cursa nebună la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! 

Vedeta de la Antena 1 și cele nouă perechi vor alerga prin Filipine și Taiwan, în aceleași condiții grele

Aceștia vor avea la dispoziție un dolar pe zi, vor fi nevoiți să să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la final, unde vedeta de la Antena 1, gazda emisiunii, îi va aștepta cu premiul de 30.000 de Euro.

Gina și Oase vor fi în centrul atenției

Citește și:

În acest sezon, blonda îl va avea alături pe Oase, prietenul lui CRBL, câștigătorii sezonului trecut „Asia Express”, în postura de co-prezentator.

Reamintim că Smiley a oferit detalii incendiare despre relația lui cu Gina Pistol, frumoasa vedetă de la Antena 1. Artistului cu actualul iubită decis că este momentul să-și oficializeze relația cu iubita lui. Așadar, Smiley și iubita lui formează oficial un cuplu.

Smiley a confirmat relaţia cu Gina Pistol, fostul iepuraş Playboy, şi a oferit detalii despre modul în care au ajuns cei doi să fie împreună: „Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat juratul de la ”Vocea României”.

Citește și:

Gina s-a născut în Roşiorii de Vede și a copilărit la ţară, într-un sat din judeţul Teleorman. De altfel, fostul iepuraş Playboy se mândreşte cu faptul că nu a copilărit în Capitală, oferind de mai multe ori detalii din copilăria ei alături de bunici şi despre cum se juca cu un măgăruş din curte.

Gina