Gina Pistol și-a serbat ziua de naștere departe de Smiley. Pe 9 decembrie, Gina Pistol, iubita lui Smylei, a împlinit 38 de ani. Este pentru a treia oară când frumoasa vedetă de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere departe de cei dragi.

Gina Pistol a vrut să marcheze momentul și și-a serbat ziua de naștere cu colegii de platou în Taipei. Oraș ce face parte din traseul celui de-al treilea sezon Asia Express.

Ziua sa de naștere a fost una plină de încărcătură emoțională și a postat un mesaj pentru toți cei care și-au amintit de ea.

Mă impresionează foarte tare, de asta și plâng

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Știu că suntem departe de casă, știu că este greu pentru toată lumea și suntem deja foarte obosiți și mă simt foarte emoționată că foarte mulți oameni și-au rupt din timpul lor și s-au gândit la mine într-un mod atât de frumos. Asta mă impresionează foarte tare, de asta și plâng. Întotdeauna când suntem plecați, chiar și pentru o perioadă atât de lungă de timp, urările din țară mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Gina cu ochii în lacrimi.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc în momentul acesta”

Chiar dacă se află la mare depărtare de România,  Gina a mărturisit la finalul unei zile cu totul și cu totul emoționante care este cea mai mare dorință a sa: ”Îmi doresc sănătate, este singurul lucru pe care mi-l doresc în momentul acesta. Poate aceasta este vârsta la care devii mult mai înțelept”, a spus frumoasa vedetă.

În tinerețe, Gina a lucrat ca operator la un chioșc din Rosiorii de Vede. Apoi a venit în Bucuresti, unde a lucrat la o firma de articole sportive.

La scurt timp, frumoasa vedetă TV a început sa lucreze în televiziune. Datorita succesului ei în acest domeniu, Gina Pistol a primit o invitatie de la Playboy Romania sa pozeze nud. Ea a devenit Imaginea Romaniei în aceasta revista.

Aceasta a avut colaborări importante cu mai toate televiziunile, cele mai consistente fiind cele de la Antena 1. Acum ea prezintă reality show-ul Asia Express.