Gina Pistol rupe tacerea! Vedeta s-a hotarat sa ofere detalii mult asteptate in randul curiosilor. Iata adevarul despre relatia pe care o are cu Smiley!

De mai mulţi ani Smiley şi Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cu toate acestea, au apărut în repetate rânduri semne de întrebare dacă relaţia lor mai rezistă sau nu.

Şi asta, pentru că cei doi au preferat să fie discreţi despre viaţa lor personală.

Au fost despărțiți, temporar, în perioada în care Gina Pistol a filmat pentru „Asia Express”, însă acum sunt, din nou, împreună. În urmă cu căteva zile au fost împreună la avanpremiera filmului „Star Wars – Ascensiunea” și toți cei care i-au văzut au ajuns la concluzia că relația de cuplu este una neștirbită.

Citește și: „Ce mai faci, străine?” Smiley cântă despre oameni care se întâlnesc prin amintiri

Cei doi se simt foarte bine împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Gina Pistol și Smiley au mers la film însoțiți de doi prieteni, făcând și o fotografie împreună cu aceștia.

Gina Pistol s-a hotărât să vorbească despre relația cu Smiley şi recunoaște că au preferat să fie discreți și mărturisește că familiile erau la curent cu tot ceea ce se întâmpla între ei.

De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus frumoasa Gina Pistol, potrivit cancan.ro