Gina Pistol este frumoasă pentru că MAMA NATURĂ a fost GENEROASĂ? Informații incendiare despre câte operații estetice are iubita lui Smiley. Chiar ea a mărturisit că a făcut o intervenție chirurgicală prin care a corectat surplusul de piele de pe pleoape.

Când ești vedetă trebuie să arăți impecabil din cap până în picioare. Un singur defect te va arunca direct pe primele pagini ale tabloidelor și va genera mii de critici. Pentru a arăta impecabil, multe dintre vedete noastre autohtone apelează la ajutorul medicilor esteticieni. Printre cele care și-au făcut diverse retușuri se numără și Gina Pistol.

Citește și:

Iubita lui Smiley are patru intervenții chirurgicale pentru a avea nasul pe care și-l dorește. În 2009 a suferit o intervenție pentru augmentarea buzelor. Însă, au apărut ceva complicații și a fost nevoită să revină la estetician pentru îndepărtarea chisturilor care i-au apărut în buze.

În urmă cu trei ani, vedeta de la Antena 1 a făcut o intervenție chirurgicală prin care se corectează surplusul de piele de pe pleoape.

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și:

Reamintim că Gina va pleacă din România pentru o perioadă de două luni pentru a filma emisiunea Asia Express.

Vedeta TV împreună cu cele nouă perechi vor alerga prin Filipine și Taiwan, în aceleași condiții grele de până acum.

Aceștia vor avea la dispoziție un dolar pe zi, vor fi nevoiți să să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la final, unde vedeta de la Antena 1, gazda emisiunii, îi va aștepta cu premiul de 30.000 de Euro.