evzmonden.ro Web analytics

Gina Pistol, DEZVALUIRI despre un EPISOD TULBURATOR, care a marcat-o profund: “Asta îmi întăreşte credinţa …”

Gina Pistol, DEZVALUIRI despre un EPISOD TULBURATOR, care a marcat-o profund: “Asta îmi întăreşte credinţa …”
Gina Pistol, DEZVALUIRI despre un EPISOD TULBURATOR, care a marcat-o profund: "Asta îmi întăreşte credinţa ..."

Gina Pistol a vorbit despre un episod neplacut din viata sa, care a marcat-o profund. In timp ce se afla in trafic, frumoasa blondina a trait o experienta bizara.

Intrebata daca si-a vazut vreodata moartea cu ochii, Gina Pistol a oferit un raspuns negativ, insa a relatat o amintire neplacuta pe care a trait-o.

„Nu. Însă am o intuiţie bună şi sunt anumite lucruri pe care simt că nu este bine să le fac. De exemplu, mi s-a întâmplat acum ceva timp să fiu la volan, conduceam spre un eveniment, moment în care a început o furtună puternică. Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi şi să aştept câteva momente până să pornesc iar la drum.

După ce am plecat, la doar un kilometru, am văzut că se petrecuse un accident rutier destul de grav, iar eu l-am evitat doar pentru că am aşteptat 10 minute pe marginea şoselei. Asta îmi întăreşte credinţa că am propriul meu sistem de alarmă. Am încredere în el foarte tare, cum am încredere şi în intuiţia mea, sunt un om care se bazează foarte mult pe asta”, a povestit Gina Pistol pentru csid.ro.

In plus, Gina Pistol a oferit informatii si despre viata sa, despre care a dezvaluit ca este una lipsita de regrete.

„Nu regret nimic. Nu sunt un om al regretelor. Cred, totuşi, că am oferit unor oameni mai mult timp decât meritau, dar nu îmi pare rău. Consider doar că am fost omul potrivit, la momentul potrivit în vieţile lor”, a declarat Gina Pistol.

Reamintim ca in ciuda faptului ca niciunul dintre ei nu și-au asumat relatia public, sursele vorbesc despre o frumoasă poveste de dragoste existentă între Gina Pistol și Smiley.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X