Gina Alexandra a incendiat internetul! Pozele cu nora lui Dragnea s-au viralizat instant

Gina Alexandra, nora lui Dragnea, a incendiat internetul după ce le-a împărtășit fanilor imagini fierbinți făcute în timpul celui mai recent pictorial.

După ce in spațiul public au apărut imagini cu Gina Alexandra Tătulescu, nora lui Liviu Dragnea, internauții au luat-o razna. Tânăra focoasă a postat pe contul său de Instagram fotografii care a pus pe jar toți bărbații din România.

Chiar dacă este o femeie măritată, de anul trecut, soția lui Valentin Dragnea nu ezită să-și etaleze corpul perfect. Ea a postează fotografii din vacanța pe care o petrece cu fiul lui Liviu Dragnea în Thailanda.

Citește și:

Reamintim de ultima achiziție a Alexandrei, nora fostului politician, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Alexandra Dragnea, nora fostului lider PSD, a fost surprisă zilele trecute conducând un Lamborghini Gallardo Spyder. Specialiștii au dezvăluit câți bani costă întreținerea unei asemenea mașini.

Câți bani cheltuie nora lui Dragnea pentru a întreține această mașină

Bolidul a apărut pentru prima dată în 2006, la Salonul Auto de la Los Angeles. În următorii opt ani, bolidul de lux a fost fabricat cu mici modificări, devenind mai bun de la an la an.

Pe site-urile cu mașini second hand, Lamborghini Gallardo Spyder poate fi cumpărat cu sume cuprinse între 90.000 – 100.000 de euro.

Citește și:

Potrivit unor specialiști, impozitul pentru acest tip de automobil depășește 8.000 lei pe an, relatează WOWbiz.ro. Pentru o asigurare RCA, nora lui Dragnea va plăti „doar” 2.000 lei pe an, în timp ce polița CASCO poate ajunge poate ajunge la 10.000-12.000 euro pe an.

Citește continuarea…