evzmonden.ro Web analytics

Gigi Becali tuna si fulgera dupa REFERENDUM! Latifundiarul a luat o DECIZIE RADICALA: „Suntem cel mai prost popor de pe fața globului pământesc…”

Gigi Becali tuna si fulgera dupa REFERENDUM! Latifundiarul a luat o DECIZIE RADICALA: „Suntem cel mai prost popor de pe fața globului pământesc…”
Gigi Becali tuna si fulgera dupa REFERENDUM! Latifundiarul a luat o DECIZIE RADICALA: "Suntem cel mai prost popor de pe fața globului pământesc..."

Gigi Becali tuna si fulgera dupa ce a vazut ca referendumul a esuat! Latifundiarul a fost scos din minti si a anuntat la Romania TV ca e dispus sa se implice pentru a se organiza un alt referendum, pe aceeasi tema. 

La ce scurt timp dupa ce echipa lui de suflet, FCSB, a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, Gigi Becali a intrat in direct la Romania Tv si a spus lucrurilor pe nume.

Partidele cheltuie bani la alegeri, când oamenii primesc 100 de lei și se duc la vot. Asta e România noastră, oamenii pot fi scoși la vot doar dacă le dai bani. Nu îi interesează pe ei viitorul copiilor și al nepoților. O să facem noi alt referendum, cu alte alegeri, când o să iasă poporul român să facem 30%. O să facem referendum cu alegeri.

Nu a învins LGBT. Ei vor să se căsătorească în Biserică, asta nu o să se întâmple chiar dacă o să intre toți preoții noștri în pușcărie. Ce vină are Patriarhul? Noi nu putem să îi cere demisia. Suntem cel mai prost popor de pe fața gloului pământesc. Credeam că bulgarii sunt, dar noi suntem cei mai proști. Facem alt referendum și cu asta basta.

Facem un partid, schimbăm clasa politică, facem alt referendum. O să mă mai consult cu duhovnicul, cu preoții, cu călugării de pe Muntele Athos, o să vedem ce o să fac. Cât de prost popor să fii, să nu poți să pui o ștampilă. Am apelat la toate tertipurile, m-am dus la vot de 5 ori, am scos echipa din cantonament ca să voteze. Toată familia mea a votat. Mama mea, la 90 de ani, a votat. ”Mamă, mă duc, e mărturisire de Hristos!”, așa mi-a zis și i-am zis și eu că e mărturisire, să se ducă”, a declarat Gigi Becali.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X