Gigi Becali, socat de scandalul momentului! Latifundiarul a rupt tacerea dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: “Doamne fereste, o femeie sa bata un barbat?”

Anamaria Prodan a fost surprinsă lovindu-l pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, la finalul partidei cu FC Botoșani (scor 2-2).

Impresara, despre care se spune că ar avea o relație cu tehnicianul giurgiuvenilor, a explicat că a fost vorba despre o discuție mai aprinsă pe tema transferurilor unor jucători.

Gigi Becali a intervenit si el in scandalul momentului! Patronul FCSB, dar si cel care l-a dorit ca antrenor pe Dan Alexa, a comentat incidentul care a avut loc intre cei doi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

„Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu… Dar… Doamne ferește, o femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez”,  a declarat Gigi Becali potrivit Cancan.ro.

„Nu mă bag în intimitățile fiecăruia, mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloși! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Și atunci să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împărați, regi, darămite muritori ca ei! În orice caz, păcat că s-au dat în spectacol. Ceva a fost, dar nu mă interesează. Am trecut de stadiul ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sursei mai sus mentionata.