Gigi Becali, dezvaluiri spumoase in scandalul anului! E incredibil ce a putut sa spuna despre Anamaria Prodan: „O luam de par si o tavaleam, o tundeam!”

Patronul celor de la FCSB a avut o reacție explozivă în urma scandalului dintre Anamaria Prodan, care i-a aplicat o corecție cu pumnul antrenorului Dan Alexa. Foarte vulcanic din fire, Gigi Becali a spus cum ar fi ripostat el „bărbătește”, într-un astfel de moment.

„E puternică, femeile sunt egale cu bărbații. S-a făcut transferul greșit, s-a supărat că nu trebuia să facă transferul și i-a dat un pumn de i-a mutat capul din loc. Ce mare lucru? Mai trebuie cuvinte când vezi așa ceva? Mai poți să spui cuvinte când vezi așa ceva, când o femeie îi mută capul din loc la un bărbat?”, a comentat Becali, irnoic, vizavi de motivele pentru care impresara i-ar fi aplicat un croșeu antrenorului Dan Alexa.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Gigi Becali nu s-a sfiit să explice și cum ar fi reacționat el în locul lui Dan Alexa: „Să mă ierte Dumnezeu, dar eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Găseam și o foarfecă și o tundeam! Nu contează că ieșea scandal. Să se înțeleagă și să știe lumea ce înseamnă bărbatul și femeia. Eu vorbesc la modul general, nu de Anamaria”.

„Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar el să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte, dacă sunt idioți și proști”, a mai spus patronul FCSB.

Apoi, de dragul lui Reghe, a mai aruncat o pastilă:

„Dacă ei au spus că s-au certat de la transferuri, înseamnă că așa e. Ce, îi mint pe oameni? Așa ceva nu credeam că o să văd în viața vieților mele. N-am văzut în viața mea femeie care să bată un bărbat. Eu asta văd și asta comentez. Celelalte bârfe nu pot să le comentez, pentru că nu știu. Ce să zic? Să fac păcate și să zic că e criză de gelozie? Știu eu? I-am văzut eu că au o relație? E femeie măritată, are copii. E și femeie măritată, și soția prietenului meu. Îl iubesc pe Reghe și nu pot să vorbesc despre asta. Din respect pentru Reghe nu vreau să mă bag în chestia asta. Comentez doar la general. Cum să fii femeie și să bați un bărbat?! Și tu să stai, în loc s-o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos? Asta pot comenta”.