Patronul de la FCSB tocmai plecase de la stadion, după ce echipa sa încheiase la scor alb partida din Europa League cu portughezii de la Guimaraes.

Gigi Becali se afla în mașina sa și vorbea la telefon, dând un interviu, cu primele impresii după partidă, unui post de televiziune.

Exact în acel moment a fost oprit de un echipaj de la Circulație.

Patronul FCSB nu s-a pierdut cu firea. Doar ce le-a spus celor de la televiziune, așa cum relatează portalul www.digisport.ro, următorul lucru : ”Uite, din cauza voastră, că vorbeam la telefon, m-a oprit și poliția!”.

Se pare însă că dialogul cu oamenii legii a fost unul amiabil, arată sursa citată, pentru că Becali le-ar fi spus ”0-0 s-a terminat”, ca și cum polițiștii ar fi fost interesați de rezultatul partidei.

Citește și: Circulaţie îngreunată în București din cauza zăpezii! „Şoferii sunt nişte nesimţiţi...”

Gigi Becali era exuberant. Foarte încrezător că echipa sa va ajunge în primăvara europeană, s-a adresat în același timp și celor de la PRO X, cu care era în direct.

”Ajungem în primăvara Europa League, am curajul să spun asta. Nu contează cu cine o să jucăm în grupe, ne calificăm în primăvară”, a concluzionat Gigi Becali.