Ei bine, da, a făcut-o și pe asta! Gigi Becali erou de film. Și ce film! Unul care să vorbească despre viața patronului FCSB.

Un film care pune întrebări despre caracterul și biografia acestui om vulcanic. Un om care a ținut, și încă ține, prima pagină a multor ziare. Nu mai spunem de televiziuni.

Aflăm deci că o echipă de reporteri din Rusia, mai precis de la postul ”Sports”, a venit în România tocmai pentru a realiza un documentar despre Gigi Becali.

Filmul are un titlu foarte elocvent despre cum își pun problema rușii, în legătură cu ce a trăit Gigi Becali de-a lungul anilor. “Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali”. Iată deci titlul, ne anunță pe această cale portalul www.sport.ro, citat de portalul www.adevarul.ro.

Citește și:

Filmul documentar, care are 30 de minute, scoate în evidență afacerile pe care Gigi Becali le-a realizat după 1990. Despre cum s-a implicat în fotbal, despre conflictul pe care l-a avut cu Armata. Dar și despre perioada mai neagră din viața sa, cât timp a fost condamnat.

Sursa citată ne mai spune însă un lucru. Anume că personajul principal nici nu a vrut să audă de jurnaliștii ruși. Nu a stat de vorbă cu ei.

Rușii însă nu s-au lăsat. Au găsit oameni care îl cunosc foarte bine pe Gigi Becali, să le vorbească despre el. Cei care au vorbit astfel în fața camerei de luat vederi au fost Helmuth Duckadam, omul care acum se ocupă de imaginea FCSB, și Sorin Ghionea, unul dintre foștii jucători de bază ai echipei Steaua, din alte vremuri.

Citește și:

Cine este așadar Gigi Becali în viziunea jurnaliștilor ruși? Iată concluzia prezentată de realizatorul acestui film, Alex Smolyaninov.

“Nimic nu este imposibil când vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbările în timpul meciurilor din celula pușcăriei, să repare un Maybach de jumătate de milion de euro cu o rangă, să se autonumească un naționalist și să piardă de două ori la alegerile prezidențiale”.

Rușilor le dorim, în încheiere, vizionare plăcută…