Ghici cine a intrat în pielea lui Stevie Wonder?

Ozana Barabancea a spus despre el că este un maestru.

Ghici cine a intrat în pielea lui Stevie Wonder?
Ghici cine a intrat în pielea lui Stevie Wonder?

Transformare de senzație pentru Jean de la Craiova miercuri, 13 noiembrie, la “Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. El va fi Stevie Wonder și, după spusele juratului Andrei Aradits, este cea mai reușită transformare a lui Jean de până acum.

La repetiții, Jean a cerut ca, “orb” fiind, să fie adus în scenă de frumoasa Alina Pușcaș. Însă coregrafa Furnica a replicat că asta nu se poate, pentru că “dacă vine Alina, o să stai cu ochii între sânii ei și o să se vadă că… nu ești orb”.

Pentru ca Jean să fie cât mai credibil în în această postură, Aradits l-a pus să stea cu ochii închiși pe tot parcursul pregătirilor. Iar pe scenă, Jean s-a bălăngănit precum Stevie Wonder tot timpul. Nici la observațiile juraților, care i-au spus să se mai oprească pentru că i-a luat amețeala, nu a contenit.

Felul cum s-a transformat în Stevie Wonder și a interpretat hit-ul “I just called to say I love you” a făcut-o pe Ozana Barabancea să spună, la final, despre Jean de la Craiova că este un maestru.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X