Gica Popescu, marturisiri cutremuratoare! Marele fotbalist a dezvaluit care este regretul vietii sale

Gică Popescu si-a dezvaluit secretul! Fostul fotbalist nu i-a mai putut îndeplini visului tatălui său de a merge la o partidă de pescuit.

Gigă Popescu face mărturisiri cutemuratoare despre rolul pe care tatăl lui l-a jucat în viața acestuia, la cinci ani și jumătate de la decesul celui care i-a fost alături tot timpul.Marele fotbalist a vorbit și despre visul pe care cei doi nu au mai apucat să îl împlinească .

Deși a avut o carieră fotbalistă de succes , purtând tricoul echipei naționale și banderola de căpitan a naționalei României, jucând pentru trei echipe importante de fotbal din țară, marele fotbalist Gigă Popescu, în vârstă de 52 de ani, a avut parte și de momente dramatice.

Citește și: Asa arata unicul fiu al lui Ilie Nastase! Povestea lui Nicholas pare desprinsa din filme

Acest lucru s-a întâmplat în anul 2014 , când Gică Popescu și-a pierdut tatăl într-o seară a lunii mai , în timp ce se afla în închisoare , după ce fusese încarcerat în urma condamnării primite în „Dosarul Transferurilor”. După cinci ani şi jumătate de la acelt eveniment dramatic al vieții lui, „Baciul” a făcut mărturisi cutremurătoare despre tatăl lui , în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Tată, pentru mine, a însemnat enorm”
A mărturist Gică Gagi, care a spus că tatăl lui a fost persoana care l-a susținut cel mai mult .

„A făcut eforturi uriaşe… Făcea împrumuturi, pentru a mă ajuta. Aveam o relaţie nemaipomenită cu el”, a declarat fostul mare fotbalist român.Tatăl lui Gică Popescu, Constantin Popescu, a murit la vârsta de 71 de ani, din cauza unui un infarct. Se spune că „nea Costică”, aşa cum „regele” Hagi îi spunea tatălui celui care a fost căpitanul echipei Barcelona, a murit de inimă rea.Tatăl lui Gică Popescu era sigur că Răzvan Burleanu, cel care a fost numit preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, la o zi după ce „Baciul”, contracandidatul său cel mai puternic , a fost condamnat la închisoare, a fost responsabil faptul că fiul său a ajuns în închisoare. .

„E dureros şi trist cum a murit. Momentul a fost unul foarte dur”, a spus Gică Popescu, care apoi a adăugat: „Întotdeauna, tată şi-a dorit să aibă o moarte uşoară. A pus capul pe pernă şi aşa a murit. S-a dus prea devreme”. Gică Popescu și tatăl lui au vorbit cu câteva ore înainte că „nea Costică” să moară. Cei doi aveau un plan, care nu a mai putut fi realizat .„Seara, am vorbit cu el la telefon. Ne făceam planuri… Că mergem la pescuit… Ce nu am apucat să-i spun, i-am zis la mormânt”. Deși decesul tatălui lui l-a marcat enorm, Gică Popescu a ridicat capul şi a mers înainte, spunând că : „Ce nu te omoară, te întăreşte”.