evzmonden.ro Web analytics

Giani Kiriță, despre REPLICILE acide la adresa adversarilor de la „Exatlon”

Giani Kiriță, despre REPLICILE acide la adresa adversarilor de la „Exatlon”
Giani Kiriță, despre REPLICILE acide la adresa adversarilor de la „Exatlon”

Giani Kirita este unul dintre cei mai puternici concurenti din Echipa Faimosilor de la „Exatlon”, cel care care s-a evidentiat pe parcursul probelor sportive in confruntarea cu echipa adversa, castingand puncte pretiose pentru tabara Faimosilor.

Seara trecută, in urma infrangerii din Arena, Echipa Faimosilor si-a desemnat cei trei nominalizati spre eliminare, iar bucuria a fost uriasa pentru fostul fotbalist al Clubului Dinamo. Giani Kirita a fost unul dintre concurentii care si-a castigat imunitatea, ca urmare a faptului ca a fost concurentul care a adunat cele mai multe puncte, pe parcursul saptamanii, din Echipa Faimosilor.

Sportivul s-a remarcat in saptamanile de competitie de la „Exatlon” si prin replicile usturatoare la adresa concurentilor din Echipa Razboinicilor, atat pe teren, in timpul competitiei, cat si la testimoniale.

Inaintea desemnarii propunerilor pentru eliminare, Cosmin Cernat i-a adresat o intrebare frontala referitoare la modul in care incearca sa isi intimideze adversarii.

“As vrea sa imi spui sincer daca uneori nu crezi ca, din punct de vedere al atitudinii pe care o ai, exagerezi?”, a intrebat prezentatorul show-ului.

Giani Kirita s-a aparat si a venit cu argumente in ceea ce ii priveste comportamentul fata de concurentii din Echipa Razboinicilor.

Imi plac oamenii care nu au doua fete. Este mai bine asa, ii spui adversarului in fata ceea ce e de spus; ii convine, bine, nu-i convine, bine. Stai de vorba cu el, vezi daca este gresit sau nu… Asta sunt! Adica nimeni nu ma poate schimba vreodata. Asa am fost si ca fotbalist, asa sunt ca om. Nu imi place sa vorbesc pe la spate”, explica Giani Kirita cuvintele usturatoare la adresa adversarilor.

Citește și:

Momente grele pentru fanii Stelei Popescu! Zeci de oameni au rămas FĂRĂ CUVINTE la mormântul artistei

Cine stă în spatele DESPĂRȚIRII dintre Mădălina Ghenea și Matei?

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X